Bowlingové "superúterý"

21.04.2016 08:30

(Zd) Nejvýstižněji jako "Bowlingové superúterý" by se dalo, z pohledu Policejního bowlingového spolku Plzeň, označit 19.4.2016. Troufnu si říci, že se nám podařilo nastavené výkonnostní cíle nejen dosáhnout, ale dokonce překročit! Ale pojďme to vzít hezky popořádku. :-)

Nejprve jsme obsadili, po dvou čtvrtých místech, konečně medailovou pozici na Velké ceně UNITOP ČR v Praze. Slušným výkonem v základní části jsme se probojovali z průběžného pátého místa do finále a tady jsme dokázali ještě přidat a nakonec jsme se protáhli na celkové třetí místo. Hezké ceny, které jsme vybojovali najdete zde. Třetí místo v družstvech jsme podpořili i jedním třetím místem mezi jednotlivci (Zdeněk Weber, kategorie muži). Pořadateli, kterým byl SPS Prezidium Praha, děkujeme za moc hezkou sportovní akci a těšíme se na další takové. Kompletní výsledky budou jistě v dohledné době k dispozici na webových stránkách pořadatele - zde.

Následoval druhý hrací den II. ligy ABL ZČ. Ten se konal na herně v Třemošné a naše družstvo do něj nastupovalo po prvním hracím dnu na průběžném 11. místě. Dorazili jsme ve velmi početné (a, jak se ukázalo v průběhu celého večera, také velmi kvalitní :-) ) sestavě. Během večera se v našich barvách představilo celkem 6 hráčů a po fantastické stíhací jízdě jsme se dotáhli na samotné čelo soutěže a s malinkým bodovým odstupem nám patří průběžné třetí místo! Je třeba si ale přiznat, že stejně jako nám jen pár bodů chybí na družstva před námi, stejně tak máme jen nepatrný náskok před našimi pronásledovateli. Za hvězdu večera našeho družstva si troufnu opět označit Láďu Harbáčka, který dokázal týmu přispět hned 5 body. Poděkování si ale zaslouží všichni, kdo se na našem úspěchu podíleli! Kompletní výsledky jsou k dispozici na webových stránkách ABL - zde.

Příští bowlingové akce, které nás čekají, jsou tradiční společné tréninky, dále pak třetí hrací den ABL (5.5.2016 v Třemošné), šestihodinový Bowlithon (9.6.2016 v Třemošné) a také již začneme připravovat nominační turnaje PBS na letošní Mistrovství UNITOP ČR. Věřím tedy, že se nudit nebudeme a že si společně hezky zakoulíme... :-)

Ještě jednou děkuji za vzornou reprezentaci a všem přeji krásné dny plné sluníčka a pohody!