Dva týmy = dvě medaile

12.04.2017 19:08

(Zd.) To je krásná rovnice, která popisuje vystoupení hráček a hráčů PBS Plzeň na jarní Velké ceně UNITOP ČR 2017. Velká cena se konala ve středu 12.4.2017 a naši reprezentanti potvrdili svoji dobrou formu z poslední doby. Na úspěšné vystoupení v soutěži ABL tak navázali dalším úspěchem.

Ve Velké ceně startovalo více než 20 družstev a oba naše týmy dokázaly nejprve postoupit do finále. Zejména postup našeho béčka z druhého místa byl velice milým překvapením. Na krásném druhém místě se pak béčko dlouho drželo i ve finále. Nakonec však neodolalo drtivému závěru favorizovaného áčka... :-) Celkové druhé a třetí místo v družstvech je ale veliký úspěch! Nad naše síly byla jen trojice z Doprovodu letadel. Jedná se o hráče, kteří jsou na herně "Na Ovčíně" jako doma a zahrát průměr kolem 550 jim nečiní pražádné problémy. Na to, abychom sesadili z pomyslného trůnu takovéto borce musíme ještě hooodně trénovat. :-)

Když se navíc Láďa Harbáček umístil jako druhý mezi jednotlivci - muži a dosáhl i na nejvyšší nához turnaje, musíme hodnotit celý turnaj jen a jen pozitivně. A to nejen po stránce výsledkové. Turnaj byl, jako již tradičně, velmi hezky uspořádaný a mezi hráči vládla přátelská a pohodová atmosféra.

Výsledky budou jistě brzy vypublikovány na webových stránkách SPS Prezidium Praha - zde.

Za krásný den a skvělou reprezentaci děkuji Katce, Evině, Láďovi a oběma Jirkům a samozřejmě také pořadatelům turnaje Rudovi a Jirkovi. Díky a už se těším na příští setkání třeba při bowlingu! :-)