Mistrovství UNITOP ČR v beachvolejbalu

23.08.2020 09:57

(Zd.) Ve čtvrtek a v pátek (20. a 21.8.) se konalo v Českých Budějovicích letošní Mistrovství UNITOP ČR v beachvolejbalu trojic. Ani letos nechyběli na této vrcholné sportovní akci zástupci našeho spolku. I přesto, že jsme se nedokázali probojovat ze základní vyřazovací části soutěže, akci jsme si užili a rádi jsme se opět setkali se známými a kamarády. Děkujeme pořadatelům za možnost startovat a za vzornou péči a těšíme se na příští rok! :-)

Předtím nás ale čeká (doufejme) celá řada bowlingových sportovních akcí. 10. září pořádáme Mistrovství UNITOP ČR v bowlingu jednotlivců, dále bychom opět chtěli startovat v soutěžích ABL a chceme se poprat o nejvyšší příčky i na dalších významných bowlingových akcích (osmihodinový maratón, VC UNITOP a Mistrovství UNITOP dvojic a trojic a další...)

Věřmě, že se nám bude s koulí v ruce dařit alespoň trošinku lépe nežli pod vysokou sítí :-) a hlavně, že nám umožní absolvovat všechny plánované akce nejen celková situace, ale také naše zdraví a další okolnosti!

Děkuji všem našim členům a reprezentantům a všem přeji hezký zbytek léta!