Naše družstvo se představilo v ABL

10.03.2016 06:40

(Zd) Ve středu 9.3.2016 se naše družstvo poprvé představilo v barvách PBS v Amatérské bowlingové lize. V jarní části letošního ročníku startujeme ve 2. lize, skupině B. Hrálo se na Třemošné a dorazilo všech 13 týmů. Myslím, že můžeme být spokojení s atmosférou, která v našem družstvu panuje a také s celkovým průměrem skoro 515 sražených kuželek na hru. Bohužel se ukázalo, že naši soupeři jsou také více než zdatní a tak i přes tento obrovský výkonnostní skok (v podzimních bojích jsme měli celkový průměr 454!) jsme získali za první hrací den dohromady pouze 11,5 bodu a to je, popravdě, méně než by se dalo očekávat...

Velice hezkého průměru (něco málo přes 188 sražených kuželek na hru) dosáhla naše nová posila Láďa H. a všichni mu přejeme, aby si tento krásný průměr nejen udržel, ale nejraději ještě vylepšil!

Každopádně nemusíme smutně věšet hlavu. Pokud se nám podaří i nadále hrát tak dobře jako doposud, věřím, že se nám podaří vyhnout nejen přímému sestupu, ale také barážovým bojům o udržení. A zatím nejsou úplně vzdálené ani čelní pozice, takže možná... :-)

Všem hráčům a těm, kdo jste nám drželi pěsti moc díky a těším se brzy zase navi! :-)