Nebudeme chybět ani na finále ABL!

16.06.2017 07:23

(Zd.) Po našem, upřímně řečeno mírně překvapivém, startu na společném celorepublikovém Finále ČBA a ABL, jsme se v pondělní baráži dokázali probojovat také na jarní Finále ABL, které se bude konat již tuto sobotu (17.6.2017) na herně Strikeland v Chomutově.

Na tuto akci nepojedeme poprvé a tak trošku jsme v náš postup i potají doufali. Proto jsme také zacílili naše jarní společné soustředění právě na sever Čech. Budeme tedy věřit, že se nám podaří naši přípravu a aktuální pohodu v týmu překovat v další týmový úspěch! Vloni jsme se dokázali probojovat mezi nejlepších 24 družstev a stali jsme se tak jedním z nejlepších týmů z Plzeňského kraje. A protože jsme tento výsledek dokázali potvrdit i v jarních bojích v rámci ABL, možná bychom si mohli nastavit pro letošek cíl ještě smělejší? Ale znáte to, je to kulaté a dopředu se dá výsledek těžko předjímat... :-)

Takže poprosíme všechny naše fandy, aby nám v sobotu drželi pěsti a uvidíme. Přejeme všem krásné dny plné sluníčka a pohody a ať to padá!