Ovládli jsme jarní Velkou cenu UNITOP ČR

20.04.2018 09:13

(Zd.) V úterý 17.4.2018 se konala letošní jarní Velká cena UNITOP ČR v bowlingu smíšených trojic. Po několika výsledkově hubenějších létech jsme chtěli opět dokázat, že patříme mezi nejlepší bowlingové týmy nejen v rámci UNITOPu. Pro úspěch jsme udělali docela dost. Do bojů jsme nasadili hned 3 družstva, zorganizovali jsme kontrolní turnaj s nejlepšími bowlingovými hráči SKP České Budějovice a hlavně jsme se průběžně poctivě připravovali. Z tohoto pohledu by se dalo říct, že 1., 4. a 13. místo v družstvech a k tomu ještě 2. a 3. místo v ženské kategorii nejsou překvapením. Možná ano, ale rozhodně nás tyto výsledky velice potěšily! A ještě o to víc, že ve startovní listině nechyběli ani vládci posledních let, velice kvalitní hráči týmu Doprovody letadel.

Celkové výsledky jsou již k dispozici na webových stránkách pořádajícího SPS Prezidium Praha - zde. Turnaj byl opět velmi hezký a povětšinou také pohodový a jménem všech našich hráčů ještě jednou děkuji jeho pořadatelům.

Děkuji našim reprezentantům, děkuji všem, kdo jste nás podpořili a umožnili nám dosáhnout tohoto krásného výsledku a doufám, že se vítězné vlny ještě nějakou chvíli podržíme a projedeme na ní minimálně poslední hrací dny jarní ABLky a  blížící se šestihodinový Bowlithon2018.

Hezký den a ať to padá!