Zlatý double

04.06.2019 20:01

(Zd.) dnes se konalo Mistrovství UNITOP ČR v bowlingu jednotlivců. Takový formát bowlingové soutěže se v rámci UNITOP konal poprvé a troufnu si říci, že šlo o vydařenou akci. A ačkoliv nebyla zcela naplněna kapacita turnaje, kvalita předčila veškerá očekávání. 

K vidění byla celá řada náhozů nad hranicí 200 sražených kuželek. V kategorii žen vybojovala titul Mistryně UNITOP Renata Šťáralová. Mezi muži pak bylo potřeba zahrát ve finále obě hry výrazně přes 200 a i přes snahu všech soupeřů získal zlatý double úřadující Mistr ČR Vašek Rác. Druhé místo získal skvělým finišem Láďa Harbáček a bronz vybojoval Dan Čížek. Renata je reprezentantkou SKP České Budějovice, všichni medailisté v mužské kategorii jsou členy pořádajícího PBS Plzeň. 

Nejvyšší nához v turnaji, 268 sražených kuželek, dosáhl Zdenda Havlíček, který také reprezentuje PBS Plzeň. Všem oceněným ještě jednou gratuluji! 

Kompletní výsledky jsou k dispozici - zde.

Věřím, že jsme si všichni dnešní bowlingový svátek užili, děkuji všem účastníkům, herně Profibowling Třemošná, vedení UNITOP ČR a také ZPMV a těším se na další společné chvíle!  Ať to padá!