Bowlingový maraton 2015

10.01.2016 10:42

V sobotu 9.1.2016 se uskutečnil v Třemošné již 9. ročník bowlingového maratonu. Letos poprvé se na této vydařené bowlingové akci představil také náš tým. Startovali jsme spolu s několika borci z Plzeňské sportovní, kteří vloni na této akci obsadili druhé místo. Po skvělém bojovném výkonu jsme nakonec dokázali na loňské druhé místo navázat a tento výsledek zopakovat. A troufnu si říct, že nám chyběla jen ta pověstná troška štěstíčka a mohlo to být dokonce ještě lepší. Tak třeba se to podaří při některém z příštích startů!

Druhé místo je nesporně výborným výsledkem a zejména krásné výkony některých "papírově slabších" :-) hráčů jsou příslibem nejen do blížící se příští sezóny ABL. A pokud se i zkušeným bowlingovým harcovníkům, kteří budou reprezentovat naše barvy, podaří vrátit k výkonům, které jsou od nich očekávány, mohl by rok 2016 být poměrně bowlingově zajímavý...

Díky všem za skvělou atmosféru a parádní výkony a hlavně díky organizátorům této akce - Majce a Láďovi! Hezký den a mějte se krásně! :-)