Bowlingový podzim 2022

27.11.2022 15:23

(Zd.) se pomalu blíží ke svému konci. Pokud jde o výkonnostní bowling, zástupcům našeho spolku se vedlo někdy lépe a někdy hůře. Za úspěchy lze označit vítězství ve čtyřhodinovém Bowlithonu, nebo vítězství Olči E. v Ceně ředitele KRPA pro rok 2022 v kategorii žen. Méně úspěšné bylo naše působení v soutěžích ABL. Naše družstvo startující v 1. lize opět nedokázalo postoupit do skupiny o titul a museli jsme tak bojovat ve skupině o udržení. Až poslední frame rozhodl o tom, že nás i tentokrát čeká nevyzpytatelná baráž o udržení. Snad dokážeme potvrdit, že se nám v barážích většinou daří a první ligu udržíme. 

Tým startující ve třetí lize nakonec neudržel slibné tempo ze začátku soutěže a do druhé ligy nepostoupil. Kompletní výsledky jsou pro zájemce k dispozici na webových stránkách Bowlingové ligy

Pokud jde o náš bowlingový život "společenský", domnívám se, že stále ještě hledáme cestu k návratu do doby "předkovidové" a věřím, že se nám to brzy podaří. Všem, kdo se na naší spolkové činnosti podílejí, děkuji a těším se na viděnou!