Cena ředitele KRPA

21.10.2021 23:38

(Zd.) Ve čtvrtek 21. října proběhl již šestý ročník bowlingového turnaje Cena ředitele KRPA. Akce se konala na herně Duo v Praze, kde se pořádají i další významné republikové bowlingové akce, a tak není divu, že byly dráhy a i ostatní servis na skvělé úrovni.

Letos jsme měli tu čest, startovat na této krásné akci (a já doufám, že to nebylo poprvé a naposledy ;-) ) a tak jsme vyslali hned dvě reprezentační družstva. Turnaj jsme si velice užili a věřím, že jsme také přispěli k celému průběhu. Početná účast, špičkoví hráči (a také hráčky :-) ), připravené a slušně fungující dráhy, příjemná atmosféra, výborná organizace, pro mne jedno úžasné osobní překvapení a hlavně společnost fajn lidí. Takže báječná akce, na kterou budeme rádi a velmi dlouho vzpomínat... 

A jak že to dopadlo bowlingově? Obě naše družstva se probojovala do finále, kde jsme dokázali ještě přidat (Já tedy úplně ne, ale naštěstí mě podržel tým! :-) ) a nakonec jsme vybojovali 1. a 3. místo v týmech a několik ocenění v jednotlivcích. Díky tomu jsme si z Prahy odvezli, krom krásných zážitků, také spoustu dárků, cen a ocenění a jednu Medaili.

Ještě jednou děkuji organizátorům za skvělou akci, herně za profesionální servis a všem, kdo jste si našli i v této nelehké době čas a reprezentovali jste PBS Plzeň. :-)