PBS Plzeň se chystá na podzimní sezónu

16.09.2016 10:22

(Zd.) Letošní léto, prázdniny a dovolené již máme většinou za sebou a to je jasný signál, že se blíží start podzimní bowlingové sezóny. Na tento okamžik již netrpělivě čekají i hráči PBS Plzeň, kteří rozhodně nebudou na podzim zahálet! Ještě v září bychom chtěli vyslat reprezentační družstvo na Velkou cenu UNITOP smíšených trojic do Prahy a v říjnu pak vypuknou líté boje v 17. ročníku ABL. Budeme opět startovat ve II. lize Západní Čechy a do soutěže vstupujeme s jasným cílem, kterým je vítězství ve skupině a postup do ligy první. :-) Více informací o naší skupině naleznou zájemci na stránkách ABL - zde.

Vedle amatérské bowlingové ligy proběhne v říjnu také tradiční turnaj Bowlithon a hrát se tentokrát bude celých 8 hodin... Bowlithon je plánovaný na čtvrtek 13.10.2016 a místem jeho konání bude, jako již tradičně, herna v Třemošné.

Vedle těchto akcí je připravena celá řada akcí menších (turnaje Notapík, společné tréninky, dílčí postupové turnaje apod.), takže nudit se určitě nebudeme! :-)

Všem našim členům a příznivcům přeji krásný konec léta a úspěšný návrat do pracovního procesu!