Třetí v kraji!

30.05.2017 07:00

(Zd.) V pondělí 29.5.2017 byla dohrána jarní část letošní ABLky v Západních Čechách. Tedy alespoň její první liga, skupina o titul. A protože se našemu družstvu podařilo do závěrečných bojů o titul probojovat, máme už naše jarní vystoupení v této soutěži za sebou. A jak jsme dopadli?

No přece třetí!!! :-)

Po našem podzimním postupu z II. ligy, si asi jen málokdo myslel, že se nám podaří hned napoprvé probojovat mezi nejlepší týmy a bojovat o titul. Po prvním hracím dnu nadstavby jsme se však usadili na krásném třetím místě a protože jsme ani druhý hrací den nepolevili, třetí jsme také skončili. :-) Na vítěze nám nakonec chyběly pouhé 4 body a na druhého budů 3,5. Od čtvrtého jsme si udrželi odstup 3 bodů.

Díky patří celému týmu a také našim fandům, kteří nás přišli podpořit! To, že jsme do bojů dali vše nejlépe dokládá vystoupení Michala, který nenechal tým na holičkách a poslední včerejší zápas dohrál i navzdory bolestivému zranění. To je, panečku, týmový duch! Jistě si všichni přejeme, abychom měli tak skvělou atmosféru v týmu i nadále a Michalovi všichni přejeme brzké uzdravení!

Kompletní výsledky budou opět v nejbližších dnech (a možná i hodinách :-) ) uveřejněny na stránkách ABL - zde.

A já, závěrem, děkuji za krásné společné chvíle strávené nejen na bowlingových drahách a těším se brzy zase navi! :-)